Aanbieding

Cottolin 22/2 per 250 gram € 13,80 € 10,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 28-01-2018 - Ik kom bij toeval op uw site terecht. Zie prachtig...  lees meer
  • 23-08-2016 - Beste,

    Ik vraag me af waar de cijfers 8/2 of 16/2...  lees meer
  • 02-01-2015 - een site om echt aan te raden, de levering was...  lees meer
Plaats een bericht

Algemene voorwaarden

ALGEMEEN. - De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Bjorkkulla. Wanneer je een bestelling plaatst, geef je aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Bjorkkulla. Op alle overeenkomsten gesloten met Bjorkkulla is alleen Nederlands recht van toepassing.

PRIJS. - Alle  prijzen zijn in Euro's vermeld, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Deze gelden niet voor lopende orders. De aanbiedingen op de website zijn geldig zolang de voorraad strekt. Bjorkkulla is niet aansprakelijk voor eventuele tik-, zet-, of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs wordt vermeld. Indien dit zich voordoet, zal de prijs worden aangepast. In geval van een lopende order informeren we je hierover per e-mail.

BETALEN. - Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen;

- overboeking per bank Rabobank rek nr NL97RABO0163301883

- ideal

- onder rembours

- bij afhaling

Na bestelling ontvang je per omgaande per e-mail een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten.De betaling dient vooraf plaats te vinden.

VERZENDEN. - Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo snel mogelijk verzonden. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn of een langere levertijd hebben, informeren we je hierover per e-mail. Op al onze bestellingen zijn de gebruikelijke PostNL-posttarieven van toepassing.

Mocht je de bestelling willen komen afhalen in Zundert, geef dat dan even aan bij je bestelling, zodat we een afspraak kunnen maken.

RETOURNEREN. - Indien de bestelde artikelen niet aan je verwachtingen voldoen, kan je de artikelen binnen 14 dagen terugsturen. Je dient dan Bjorkkulla per e-mail te informeren over de retourzending. Bjorkkulla bevestigt vervolgens de retourzending, waarna je de artikelen kunt retourneren. Geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn, moeten ongeopend zijn en in de originele verpakking. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Teruggestuurde artikelen onder rembours worden niet geaccepteerd. Als het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de door de klant opgegeven bankrekeningnummer. De door Bjorkkulla gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.

AFWIJKINGEN. - De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren op de getoonde foto`s. Ook de gegevens betreffende afmetingen en gewicht zijn indicatief en gelden slechts bij benadering en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding.

OVERMACHT DOOR DERDEN. - Bjorkkulla staat niet in voor situaties van overmacht zoals b.v. vertraging door verzending of schade door derden ten tijde van verzending.

VRAGEN; - Mocht je vragen, opmerkingen of tips hebben kan je ons altijd een e-mail sturen naar info@bjorkkulla.nl